world of my own on his journey finding the one who can change his world altogether, accepting his flaws and untangle the dramatic life with bringing him back to his righteous path
"Dia saja nak ambik gambar kasi kawan dia jealous." kata Prof. Dr. Mohammad Shatar Sabran

*dush

Lepas tu die tumbuk aku sekali. Hahah.

#KPZ #UPM #FU

"Dia saja nak ambik gambar kasi kawan dia jealous." kata Prof. Dr. Mohammad Shatar Sabran

*dush

Lepas tu die tumbuk aku sekali. Hahah.

#KPZ #UPM #FU

Selamat Datang pelajar baru ke KPZ.

Sebarang bantuan boleh rujuk #FasilitatorUniversiti #FU #MingguPerkasaPutra #MPP #KolejPendetaZaba #KPZ #UniversitiPutraMalaysia #UPM.

Kami sedia membantu. Gituhhh.

#ButFirstLetMeTakeASelfie bawah #matahariterik

Selamat Datang pelajar baru ke KPZ.

Sebarang bantuan boleh rujuk #FasilitatorUniversiti #FU #MingguPerkasaPutra #MPP #KolejPendetaZaba #KPZ #UniversitiPutraMalaysia #UPM.

Kami sedia membantu. Gituhhh.

#ButFirstLetMeTakeASelfie bawah #matahariterik

Sambutan merdeka katanya. #DoaUntukMalaysia #PanggungPercubaan #UPM #Merdeka57 #DiSiniLahirnyaSebuahCinta #Ehhh

Sambutan merdeka katanya. #DoaUntukMalaysia #PanggungPercubaan #UPM #Merdeka57 #DiSiniLahirnyaSebuahCinta #Ehhh

#nowhappening #DoaUntukMalaysia #PanggungPercubaan #UPM #Merdeka #Malaysia Selamat hari merdeka guys. :) #57

#nowhappening #DoaUntukMalaysia #PanggungPercubaan #UPM #Merdeka #Malaysia Selamat hari merdeka guys. :) #57

bellblakechancat
"I have a secret feeling that we’re all Hobbits. Deep down we all want to stay home and feel safe but we all dream about someone knocking on the door and saying ‘come on an adventure and let’s have a fun ride’."

- Richard Armitage  (via bellblake)

8/29 01:50 - chancat - 5,763 notes
Azam sem baru.

#AyuhDapat4FlatBersama untuk Akademik, Rohani and amanah baru iaitu Kebudayaan. In’sya Allah.

#KPZ #UPM #HanyaYangTerbaik

Azam sem baru.

#AyuhDapat4FlatBersama untuk Akademik, Rohani and amanah baru iaitu Kebudayaan. In’sya Allah.

#KPZ #UPM #HanyaYangTerbaik

#PostKPO2 #SpamAlert #SpammingTimeline 

Gambar seterusnya dalam hutan. Untuk startkan unggun api. Masak telur dengan kentang tanpa minyak or anything. Survival cooking katenya. Lepas tu terus makan sebab lapar sgt dlm hutan dalam tu. Awesome. :)

#KPZ #UPM #HanyaYangTerbaik #KPO2 #MelakaTropicalFruitFarm

#PostKPO2 #SpamAlert #SpammingTimeline

Gambar seterusnya dalam hutan. Untuk startkan unggun api. Masak telur dengan kentang tanpa minyak or anything. Survival cooking katenya. Lepas tu terus makan sebab lapar sgt dlm hutan dalam tu. Awesome. :)

#KPZ #UPM #HanyaYangTerbaik #KPO2 #MelakaTropicalFruitFarm

#PostKPO2 #SpamAlert #SpammingTimeline 

Lepas tu Paint Ball lah kite. Sebelum game nervous nak mamps. Mase game tak ingat apa-apa dah. Habis game. Fidgeting nak main lagi. Hahah. :)

#KPZ #UPM #HanyaYangTerbaik #KPO2 #MelakaTropicalFruitFarm #BahBahBah #TeamSabah

#PostKPO2 #SpamAlert #SpammingTimeline

Lepas tu Paint Ball lah kite. Sebelum game nervous nak mamps. Mase game tak ingat apa-apa dah. Habis game. Fidgeting nak main lagi. Hahah. :)

#KPZ #UPM #HanyaYangTerbaik #KPO2 #MelakaTropicalFruitFarm #BahBahBah #TeamSabah

#PostKPO2 #SpamAlert #SpammingTimeline 

Next ade River Crossing and naik rakit. Best. Tapi selalu senget ke kiri sebab tangan @ainarif tak kuat, lepas tu kesian die senyap jee mase naik. Hahah. Lepas tu Malin dok kire 1 2 3. :D

#KPZ #UPM #HanyaYangTerbaik #KPO2 #MelakaTropicalFruitFarm #BahBahBah #TeamSabah

#PostKPO2 #SpamAlert #SpammingTimeline

Next ade River Crossing and naik rakit. Best. Tapi selalu senget ke kiri sebab tangan @ainarif tak kuat, lepas tu kesian die senyap jee mase naik. Hahah. Lepas tu Malin dok kire 1 2 3. :D

#KPZ #UPM #HanyaYangTerbaik #KPO2 #MelakaTropicalFruitFarm #BahBahBah #TeamSabah

#PostKPO2 #SpamAlert #SpammingTimeline 

Pg and salam.

Jom kite mule. Ehhh. Hahah. Bersama Yus Akademik lg srg yg menjd mangsa selfie. Selagi tak okay gambar selagi tu aku ambik lain. Huha. Suara die sedap jd Imam. Hafiz pulak tu. Huargh. Kagum. :D

#KPZ #UPM #KPO2 #HanyaYangTerbaik #MelakaTropicalFruitFarm #BahBahBah #TeamSabah

#PostKPO2 #SpamAlert #SpammingTimeline

Pg and salam.

Jom kite mule. Ehhh. Hahah. Bersama Yus Akademik lg srg yg menjd mangsa selfie. Selagi tak okay gambar selagi tu aku ambik lain. Huha. Suara die sedap jd Imam. Hafiz pulak tu. Huargh. Kagum. :D

#KPZ #UPM #KPO2 #HanyaYangTerbaik #MelakaTropicalFruitFarm #BahBahBah #TeamSabah

Many many selfies. Gigih.

Tak nak rindu drg lagi. Sebab lepas ni jumpe lagi. Hahah. Haihs. Semua orang sakit tekak bukan sebab ade banyak game jerit. Tp sebab banyak kali gelak. Dari fasa 1 sampai fasa 2 KPZ. BTW I think semua org dah dalam gambar ni. :3

Night.

#KPZ #HanyaYangTerbaik #UPM #KPO2

Many many selfies. Gigih.

Tak nak rindu drg lagi. Sebab lepas ni jumpe lagi. Hahah. Haihs. Semua orang sakit tekak bukan sebab ade banyak game jerit. Tp sebab banyak kali gelak. Dari fasa 1 sampai fasa 2 KPZ. BTW I think semua org dah dalam gambar ni. :3

Night.

#KPZ #HanyaYangTerbaik #UPM #KPO2

#SpamAlert #SpammingTimeline

Selamat pagi. Assalamualaikum. :)

#KPZ #UPM #HanyaYangTerbaik #MelakaTropicalFruitFarm #KPO2

#SpamAlert #SpammingTimeline

Selamat pagi. Assalamualaikum. :)

#KPZ #UPM #HanyaYangTerbaik #MelakaTropicalFruitFarm #KPO2

#SpamAlert #SpammingTimeline

Tap tap.

Naim: Hasif!

Me: Huh?

Naim: Kau pergi selfie sikit depan tu.

#HumanMonopod katenye. Ehhh. Hahah. #KPZ #UPM #HanyaYangTerbaik #ButFirstLetMeTakeASelfie

#SpamAlert #SpammingTimeline

Tap tap.

Naim: Hasif!

Me: Huh?

Naim: Kau pergi selfie sikit depan tu.

#HumanMonopod katenye. Ehhh. Hahah. #KPZ #UPM #HanyaYangTerbaik #ButFirstLetMeTakeASelfie

8/23 19:52 - 1 note
Selesai masuk tasik, masuk parit, masuk sungai semua. Them boys with Bonda. :) 

#heartfelt #HanyaYangTerbaik #KPZ #UPM #ButFirstLetMeTakeASelfie #MelakaTropicalFruitFarm

Selesai masuk tasik, masuk parit, masuk sungai semua. Them boys with Bonda. :)

#heartfelt #HanyaYangTerbaik #KPZ #UPM #ButFirstLetMeTakeASelfie #MelakaTropicalFruitFarm

#ButFirstLetMeTakeASelfie before heading to Melaka. Gigih nak nampakkan logo #KPZ. Hahah. Dengan Bendahari Di Raja. :D

#ButFirstLetMeTakeASelfie before heading to Melaka. Gigih nak nampakkan logo #KPZ. Hahah. Dengan Bendahari Di Raja. :D